Mellepark

We doen het samen!

Ontmoetingsplein Mellepark is één van de zes ontmoetingspleinen in onze gemeente. Dit nieuwe ontmoetingsplein ligt in het hart van Uden-Oost. Mellepark staat voor:

toegankelijkheid, verbondenheid, diversiteit, persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit.

Toegankelijkheid

Ontmoetingsplein Mellepark ligt in het hart van Uden-Oost, centraal in de wijken Hoeven, Raam en Melle. Iedereen is hier van harte welkom. De ontvangst is gastvrij en je voelt je er meteen thuis. Je kunt hier terecht met al je vragen, maar ook wanneer je iets wil betekenen voor een ander. In het Ontmoetingsplein helpen we elkaar, we doen het samen! Het Ontmoetingsplein heeft ruime openingstijden en ook digitaal zijn we goed bereikbaar.


Verbondenheid

Ontmoetingsplein Mellepark staat voor verbinding met de plek waar mensen wonen, werken en zich ontwikkelen. Verbinding is niet alleen samenkomen maar ook samen doen. In het Ontmoetingsplein zijn we geïnteresseerd in elkaar en helpen we elkaar met het bereiken van doelen. We zoeken actief naar verbindingen tussen allerlei maatschappelijke organisaties en wijkbewoners. Want samen maken we de wijk een beetje mooier.


Diversiteit

In en rondom het Ontmoetingsplein Mellepark voelt iedereen zich thuis en veilig. Iedereen is uniek. Wij zijn nieuwsgierig naar de ander, leren van elkaar en respecteren elkaar in onze eigenheid. Diversiteit staat ook voor het brede aanbod van activiteiten en diensten waarvoor je bij Ontmoetingsplein Mellepark terecht kunt en die aansluiten bij de vraag van de bezoekers.

We doen het samen

Persoonlijke ontwikkeling

Ontmoetingsplein Mellepark staat voor een leven lang leren. Plezier en ontdekken staan voorop. We stimuleren iedereen om actief mee te doen. Bij het Ontmoetingsplein kun je dingen uitproberen, ook als je het nog niet kunt. Samen organiseren we creatieve, sportieve en expressieve activiteiten waar iedereen aan mee kan doen.


Vitaliteit

Vitaliteit staat voor een gezonde leefstijl. Bewegen, sociale contacten, gezonde voeding en een fijne leefomgeving komen samen in het Ontmoetingsplein Mellepark. Wij organiseren verschillende activiteiten waarin iedereen kan werken aan een gezonde leefstijl. We doen dat samen en ondersteunen als iemand hierbij hulp nodig heeft.

We doen het samen