Ouder-kind café

Ben jij op woensdag ook vaak alleen thuis met jouw jonge kind? En weet je niet wat je nu weer moet ondernemen? Vanaf 10 januari 2024 start er om de week een nieuwe activiteit voor ouders met jonge kinderen vanaf ongeveer 1,5 á 2 jaar.

Ontmoet andere ouders voor een gezellig praatje, terwijl de kinderen met elkaar spelen. Vanaf 10.30 uur is het inloop. Tussen 11.00 en 12.00 uur doen we samen met de kids een leuke activiteit en uiterlijk 12.30 uur sluiten we de ochtend af. We proberen elke keer een andere activiteit te doen en input en ideeën hiervoor zijn van harte welkom. Denk aan koekjes bakken, iets creatiefs, een picknick, een wandeling. Laten we er samen een leuke ochtend van maken.

Kom je ook? Meld je even aan door een email te sturen, zodat we ongeveer weten hoeveel ouders en kindjes we zullen zien. Graag tot ziens!

Groetjes, Maaike

Alle activiteiten
15 mei

Ouder-kind café

Ontmoetingsplein Mellepark 10:30 - 12:00
Ouder kind cafe even weken mrt - jun 2024