Koersbal

Nieuw in het Ontmoetingsplein Mellepark: Koersbal een uitdagend mikspel!

“’Als je eenmaal koersbal hebt gespeeld, raak je eraan verslingerd”

Koersbal is een populair behendigheidsspel, wat heel geschikt is om door ouderen te spelen. Koersbal is leuk om te doen, onafhankelijk van leeftijd of vaardigheid. Jong en oud kunnen het met elkaar spelen ook mensen met een lichamelijke beperking kunnen hieraan deelnemen.

Je speelt koersbal op een mat van 2 meter breed en 8 meter lang. Het ballenspel heeft vier gele en vier zwarte ballen en een wit balletje. Hoe het spel precies in elkaar zit verklappen we niet. Het is juist leuk om het zelf eens te ontdekken.

Doe gezellig mee, gastvrouw Margot verwelkomt de mensen die eens willen kennismaken met dit spel en de sfeer willen proeven. Op de volgende datums hebben wij een try-out gepland om te onderzoeken of er in het Ontmoetingsplein Mellepark behoefte naar koersbal is.

Dinsdag 28 mei, dinsdag 4 juni, dinsdag 11 juni, dinsdag 18 juni, dinsdag 25 juni en dinsdag 2 juli

Van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Belangstelling? Loop gerust even binnen

Verdere inlichtingen & opgave

email naar, of bel met, Joke Bloem

Alle activiteiten
28 mei

Koersbal

Ontmoetingsplein Mellepark 14:00 - 16:00
Koersbal